Ingridientai
- 300g miltų
- 2 kiaušiniai
- 100-120ml vandens
- 150g krevečių
- 50g svogūnų laiškų
- 2 skiltelės česnako
- 1 morka
- pusė nedidelio poro
- 3 v.š. aliejaus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Morką nulupame ir sutarkuojame (ar supjaustome ) plonais šiaudeliais.
Porą supjaustome griežinėliais ir dedame kartu su morkomis.
Į dubenį su daržovėmis beriame miltus, pilame vandenį ir dedame kiaušinius. Viską gerai išmaišome.
Į masę sudedame smulkintą česnaką, krevetes (lukštentas), smulkintus svogūnų laiškus, beriame druskos ir pipirų ir dar kartą gerai išmaišome.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir supilame visą paruoštą daržovių ir krevečių tešlą. Ant silpnos ugnies kepame po 7-8 minutes iš abiejų pusių.
Daržovių ir krevečių “blyną” patiekiame šiltą su sojos padažu.
Parašykite komentarą