Keptų česnakų ir vištienos sriuba

Keptų česnakų ir vištienos sriuba

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 50g Grietinės (30%)
  • 600g Vištienos
  • 1 valg. š. Čiobrelių
  • 100g Porų
  • 0.2 valg. š. Rozmarino
  • 2 valg. š. Sviesto
  • 3vnt. Česnakų galvų

Gaminimas

  1. Pirmiausia orkaitėje, 190 laipsnių temperatūroje, iškepame vištieną. Iškeptą vištieną supjaustome kubeliais.
  2. Nulupame ir supjaustome česnakus.
  3. Įkaitiname keptuvę, joje išlydome sviestą ir sudedame česnakus, rozmarinus, pjaustytą porą bei čiobrelius. Kepame 3 minutes ant stiprios ugnies.
  4. Švelniai apskrudus česnakams, ugnį sumažiname ir sudedame vištienos gabaliukus. Kepame dar 4-6 minutes.
  5. Puode užverdame 1,5-2l vandens. Į verdantį vandenį sudedame keptą mėsą su prieskoniais, įberiame druskos ir pipirų ir verdame 20 minučių ant vidutinės ugnies.
  6. Išvirus nuimame nuo ugnies, sudedame grietinę ir gerai išmaišome.
  7. Sriubą patiekiame karštą

VISO: 1943 kcal, 36g angliavandenių, 171g baltymų, 121g riebalų, 651mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*