Jautienos sriuba su perlinėmis kruopomis

Jautienos sriuba su perlinėmis kruopomis

Ingredientai

  • 1 arb. š. Druskos
  • 1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 1vnt. Morkų
  • 2vnt. Salierų
  • 1vnt. Svogūnų
  • 2vnt. Bulvių
  • 2 valg. š. Sviesto
  • 150g Perlinių kruopų
  • 1vnt. Porų
  • 1200ml Jautienos sultinio
  • 200g Jautienos

Gaminimas

  1. Į puodą pilame sultinį ir perlines kruopas, kurias verdame apie 30 minučių.
  2. Po 30 minučių kartu sudedame nuluptas ir kubeliais supjaustytas bulves.
  3. Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą svogūną.
  4. Po 2 minučių į keptuvę dedame pjaustytą morką, porus, ir jautieną. Viską kepame apie 5 minutes ir sudedame į verdantį sultinį. Uždengiame puodą ir verdame ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
  5. Prieš baigdami virti sudedame smulkintą salierą, beriame druskos ir pipirų, verdame dar 5 minutes ir patiekiame.

VISO: 1690 kcal, 213g angliavandenių, 83g baltymų, 60g riebalų, 255mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*