Salotos su tunu

Salotos su tunu

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 15g Česnakų
  • 120g Pomidorų
  • 2vnt. Morkų
  • 185g Tuno savo sultyse
  • 30g Salotų \"Lollo Bionda\"
  • 30g Žaliųjų alyvuogių
  • 30g Bazilikų
  • 1vnt. Cezario salotų padažo

Gaminimas

  1. Tuną nusausiname.
  2. Alyvuoges susmulkiname.
  3. Morkas nulupame ir sutarkuojame stambia tarka.
  4. Į indą sudedame supjaustytą pomidorą, alyvuoges, morkas, trintą česnaką ir išmaišome su tunu.
  5. Įberiame druskos ir pipirų, dedame baziliko lapelių, užpilame padažo ir dar kartą išmaišome.
  6. Patiekiant į lėkštę dedame salotų lapų ir ant jų dedame paruošų tuno salotų.

VISO: 352 kcal, 14g angliavandenių, 48g baltymų, 14g riebalų, 130mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*