Keptų krabų lazdelių mišrainė

Keptų krabų lazdelių mišrainė

Ingredientai

  • 60g Majonezo
  • 15g Česnakų
  • 300g Pievagrybių
  • 100g Krabų lazdelių
  • 70g Parmezano sūrio
  • 100g Porų

Gaminimas

  1. Pirmiausia nusiplauname porą bei pievagrybius.
  2. Supjaustome porą grėžinėliais, kuo stambiau pievagrybius bei krabų lazdeles.
  3. Į įkaitintą keptuvę dedam išspaustą česnaką, suberiame krabų lazdeles, porą bei pievagrybius, pakepame 3-5min ant didesnės ugnies.
  4. Prieš patiekiant, uždėti majonezo pagal skonį ir skanaus!

Šią mišrainę galima valgyti tiek patiektą šiltą tiek šaltą.

VISO: 854 kcal, 39g angliavandenių, 45g baltymų, 61g riebalų, 144mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*