Bulvių ir kalafiorų mišrainė

Bulvių ir kalafiorų mišrainė

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 500g Bulvių
  • 5 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 5ml Obuolių sidro acto
  • 3vnt. Kiaušinių
  • 1vnt. Žiedinių kopūstų
  • 20g Svogūnų laiškų

Gaminimas

  1. Išvirkite kiaušinius ir bulves su lupenomis.
  2. Į puode verdantį vandenį sudedame smulkintą kalafiorą ir verdame apie 5 min.
  3. Apvirtus nuimame nuo ugnies ir sudedame į kiaurą indą, kad nuvarvėtų vanduo.
  4. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
  5. Į vieną indą sudedame nusausintus kalafiorus, supjaustytas bulves, smulkintus svogūnų laiškus, supilame aliejų, dedame druskos, pipirų ir aplaistome actu.
  6. Patiekiant, dedame stambiai pjaustyto kiaušinio.

VISO: 1354 kcal, 122g angliavandenių, 41g baltymų, 82g riebalų, 560mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*