Marinuoti svogūnai prie šašlykų

Marinuoti svogūnai prie šašlykų

Ingredientai

  • 500g Svogūnų
  • 2 arb. š. Cukraus
  • 1 arb. š. Druskos
  • 100ml Acto
  • 300ml Vandens

Gaminimas

  1. Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais.
  2. Vandenyje ištirpiname druską ir cukrų supilame actą išmaišome. Marinatą užpilame ant svogūnų ir parą palaikome šaldytuve.

Greitas marinavimo būdas:

Gaminimas

  1. Ant pjaustytų svogūnų suberiame cukrų, druską, supilame actą ir visa tai užplikome verdančių vandeniu. Pakaks palaikyti keletą valandų. Jei prieš užplikydami svogūnus suspausime rankomis, kad išsiskirtų sultys, tai marinuoti pakaks tik kol atvės marinatas.

VISO: 257 kcal, 58g angliavandenių, 5g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

5 Comments

  1. O greitam marinavimui svogūnai turi būti apsemti? Nes jei tik 100ml vandens, visas marinatas tik ant dugno.

  2. Kulinarė says:

    Teisingai, ačiū už pastebėjimą, tiesiog klaidingai įrašytas kiekis. Greitam marinavimui Jūs galite vadovautis savo skoniu, ir proporcijas keisti savo nuožiūra.

  3. Grazus atsakaymas, profesionalu ir mandagu:)

  4. talonas says:

    idekite kelis lapelius lauro lapo, ir jei turite svoguno laiskeliu smulkiai pepjaustykite

  5. Ačiū už patarimus. Aš dar įdedu smulkiai pjaustytų krapų (jei žiemą, tai šaldytų). Jie suteikia gaivumo. Krapus dedu prieš patiekdama arba kelias minutes palaikiusi.

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*