Pica „Porkie“

Pica „Porkie“

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 40g Parmezano sūrio
  • 1vnt. Picos padų
  • 30g Pancetta (šoninės)
  • 150g Pomidorų padažo picai
  • 40g Saliami dešros
  • 30g Chorizo dešros
  • 50g Sūrio (Gouda)
  • 10g Aitriųjų paprikų (marinuotų)

Gaminimas

  1. Pasiruošiame picos padą ir ištepame pomidorų padažu. Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
  2. Dėliojame Chorizo ir saliamio dešros riekeles.
  3. Išdėliojame pančetos gabaliukus.
  4. Tarkuojame parmezano sūrį ir apdėliojame Gouda sūrio gabaliukais.
  5. Pagardiname druska bei pipirais.
  6. Čili pipiriukus perpjauname išilgai per pusę ir dedame ant picos.
  7. Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 230 laipsnių, ir kepame 10 minučių, kol gražiai apskrus.
  8. Išėmus picą iš orkaitės dar šiek tiek užtarkuojame parmezano sūriu ir apšlakstome aliejumi.
  9. Skanaus!

VISO: 2036 kcal, 199g angliavandenių, 76g baltymų, 105g riebalų, 173mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*