Naminis pomidorų padažas

Naminis pomidorų padažas

Ingredientai

  • 2vnt. Česnako skiltelių
  • 1vnt. Paprikų (žaliųjų)
  • 1vnt. Svogūnų
  • 4vnt. Pomidorų
  • 0.25 arb. š. Druskos

Gaminimas

  1. Pomidorus nuplikome ir nulupame odeles.
  2. Elektriniu smulkintuvu pirmiausia sumalame papriką ir svogūną, tada dedame nuplikytus pomidorus bei česnakus. Įberiam druskos.
  3. Pomidorų masę pilame į puodą ar gilią keptuvę ir ant vidutinės ugnies kaitiname iki užvirimo. Kaitinant pradės rinktis nuo daržovių vanduo, tai šaukštu nusemiame jį. Tik užvirus nuimame nuo ugnies ir atvėsiname.
  4. Pomidorų padažą galime iškart vartoti arba užkonservuoti supylus į stiklainį ir padėjus į šaldytuvą.

 

VISO: 149 kcal, 35g angliavandenių, 7g baltymų, 1g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

2 Comments

  1. Pingback: Aštri daržovių sriuba - Kulinarė.lt

  2. Pingback: Daržovių ir faršo apkepas - Kulinarė.lt

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*