Majonezas

Majonezas

Ingridientai

  • 1 kiaušinio trynys
  • 1/2 valg. š. smulkinto kumino
  • 1/8 balto svogūno
  • 310 ml avokado, saulėgrąžų arba alyvuogių aliejaus
  • 2 valg. š. citrinų sulčių
  • Druskos

Gaminimas

  1. Sudėkite kiaušinio trynį, kuminą, druską, citrinų sultis ir pjaustytą svogūną į blenderį ir sumaišykite, kol svogūnas bus visiškai sutrintas.
  2. Toliau vis dar plakdami blenderiu po truputį pilkite aliejų. Įpilkite keletą šaukštų aliejaus ir palaukite kol susimaišys į vientisą masę, tada kartokite veiksmą. Ir taip, kol supilsite visą aliejų. Būtinai sulėtinkite blenderio greitį, o pabaigoje jis turėtų išvis vos suktis. Masė turėtų sutirštėti ir tapti vientisa. Paragaukite ar netrūksta druskos.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*