Pelėsinio sūrio padažas mirkyti daržovėms ir paukštienai

Pelėsinio sūrio padažas mirkyti daržovėms ir paukštienai

Ingredientai

  • 100g Majonezo
  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 1 valg. š. Garstyčių
  • 100g Grietinės (30%)
  • 1 arb. š. Česnakų miltelių
  • 15ml Pieno
  • 1 arb. š. Citrinos sulčių
  • 60g Mėlynojo sūrio

Šis padažas tinka tiek salotoms užpilti, tiek mirkyti įvairias virtas ir keptas daržoves, labai tinka mirkyti keptiems vištienos sparneliams.

Gaminimas

  1. Visus produktus gerai išmaišyti elektriniu maišytuvu. Pelėsinio sūrio padažą galima patiekti tiek šaltą, tiek karštą padažą.

VISO: 1280 kcal, 13g angliavandenių, 10g baltymų, 133g riebalų, 241mg cholesterolio.
 

One Comment

  1. Pingback: Kepto kalafioro užkandis - Kulinarė.lt

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*