Padažas polentai

Padažas polentai

Ingredientai

  • 40g Pievagrybių
  • 30g Svogūnų laiškų
  • 400g Konservuotų pomidorų
  • 100ml Raudonas vyno
  • 2vnt. Česnako skiltelių
  • 1vnt. Raudonųjų svogūnų

Gaminimas

  1. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintus česnakus, svogūnus, pievagrybius ir kepame apie 4 minutes.
  2. Į keptuvę supilame konservuotus pomidorus, įberiame druskos ir pipirų, raudoną vyną bei sudedame smulkintus svogūnų laiškus.
  3. Ant silpnos ugnies kaitiname iki virimo temperatūros ir nuimame nuo ugnies.

VISO: 224 kcal, 26g angliavandenių, 7g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

One Comment

  1. Pingback: Kepta polenta su daržovėmis - Kulinarė.lt

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*