Aštrus egzotiško skonio pomidorų džemas

Aštrus egzotiško skonio pomidorų džemas

Ingredientai

  • 0.1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 0.5 arb. š. Imbierų
  • 45ml Citrinos sulčių
  • 1300g Pomidorų
  • 150g Cukraus
  • 1 arb. š. Aitriųjų paprikų (maltų)
  • 0.1 arb. š. Muskato
  • 0.1 arb. š. Gvazdikėlių
  • 0.5 arb. š. Kumino miltelių
  • 0.1 arb. š. Cinamono

Gaminimas

  1. Pirmiausia nuplikome pomidorus, kad nusiluptų odelė (sudedame pomidorus į verdantį vandenį ir kaitiname 2-3 minutes).
  2. Pomidorus sudedame į puodą, suberiame visus prieskonius ir uždengtą puodą kaitiname ant vidutinės ugnies kol padažas užvirs.
  3. Užvirus padažui nuimame puodo dangtį, sumažiname ugnį ir padažą kaitiname apie 1,5 valandos, kol džemas sutirštės.
  4. Šis padažas puikiai tiks prie mėsos kukulių ar jūros gėrybių patiekalų.

VISO: 829 kcal, 209g angliavandenių, 13g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*