Morkų piurė

Morkų piurė

Ingredientai

  • 0.33 arb. š. Druskos
  • 10g Sviesto
  • 0.5 vnt. Svogūnų
  • 2 vnt. Morkų
  • 80ml Grietinėlės (36%)
  • 900ml Daržovių sultinio

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame svogūnus su šiek tiek druskos. Pakepiname.
  2. Dedame gabalėlį sviesto ir pjaustytas morkas. Šiek tiek pakepiname.
  3. Supilame sultinį ir verdame apie 40 minučių ant vidutinės ugnies.
  4. Supilame viską į blenderį, dedame grietinėlės, šiek tiek druskos ir sutriname iki vientisos masės.
  5. Skanaus!

VISO: 501 kcal, 37g angliavandenių, 5g baltymų, 39g riebalų, 112mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*