Morkų piurė

Morkų piurė

Ingredientai

  • 0.330.00 Druskos
  • 100.00 Sviesto
  • 0.50.00 Svogūnų
  • 20.00 Morkų
  • 800.00 Grietinėlės (36%)
  • 9000.00 Daržovių sultinio

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame svogūnus su šiek tiek druskos. Pakepiname.
  2. Dedame gabalėlį sviesto ir pjaustytas morkas. Šiek tiek pakepiname.
  3. Supilame sultinį ir verdame apie 40 minučių ant vidutinės ugnies.
  4. Supilame viską į blenderį, dedame grietinėlės, šiek tiek druskos ir sutriname iki vientisos masės.
  5. Skanaus!

VISO: 0 kcal, 0g angliavandenių, 0g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*