Lašiša su pesto ir vyšniniais pomidoriukais

Lašiša su pesto ir vyšniniais pomidoriukais

Ingredientai

  • 0.1 arb. š. Druskos
  • 0.1 arb. š. Juodųjų pipirų (maltų)
  • 1tbps Alyvuogių aliejaus
  • 100g Cukinijų
  • 250g Lašišos filė
  • 3tbps Pesto padažo
  • 50g Vyšninių pomidorų

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos išdėliojame cukinijų griežinėlius. Apšlakstome aliejumi bei pagardiname druska ir pipirais.
  3. Ant viršaus dedame lašišos filė ir aptepame pesto padažu, Apdėliojame per pusę perpjautais pomidoriukais.
  4. Kepame 10-12 minučių.
  5. Skanaus!

VISO: 835 kcal, 10g angliavandenių, 54g baltymų, 65g riebalų, 175mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*