Lašiša su parmezano plutele

Lašiša su parmezano plutele

Ingredientai

  • 1 vnt. Kiaušinių
  • 0.2 arb. š. Druskos
  • 0.2 arb. š. Juodųjų pipirų (maltų)
  • 1tbps Alyvuogių aliejaus
  • 1tbps Petražolių
  • 250g Lašišos filė
  • 200g Smidrų
  • 12g Džiūvėsėlių
  • 30g Sūrio (parmezano)

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Lėkštėje sumaišome tarkuotą sūrį, džiūvėsėlius, smulkintas petražoles bei žiupsnelį druskos.
  3. Dubenėlyje išplakame kiaušinį.
  4. Pamirkome lašišą kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
  5. Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Šonuose išdėliojame smidrus.
  6. Apšlakstome alyvuogių aliejumi ir pagardiname druska bei pipirais.
  7. Kepame 10-12 minučių.
  8. Skanaus.

VISO: 921 kcal, 19g angliavandenių, 73g baltymų, 63g riebalų, 426mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*