Lašiša su parmezano plutele

Lašiša su parmezano plutele

Ingredientai

  • 10.00 Kiaušinių
  • 0.20.00 Druskos
  • 0.20.00 Juodųjų pipirų (maltų)
  • 10.00 Alyvuogių aliejaus
  • 10.00 Petražolių
  • 2500.00 Lašišos filė
  • 2000.00 Smidrų
  • 120.00 Džiūvėsėlių
  • 300.00 Sūrio (parmezano)

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Lėkštėje sumaišome tarkuotą sūrį, džiūvėsėlius, smulkintas petražoles bei žiupsnelį druskos.
  3. Dubenėlyje išplakame kiaušinį.
  4. Pamirkome lašišą kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
  5. Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Šonuose išdėliojame smidrus.
  6. Apšlakstome alyvuogių aliejumi ir pagardiname druska bei pipirais.
  7. Kepame 10-12 minučių.
  8. Skanaus.

VISO: 0 kcal, 0g angliavandenių, 0g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*