Kukurūzų kruopos su dešrelėmis ir keptais kiaušiniais

Kukurūzų kruopos su dešrelėmis ir keptais kiaušiniais

Ingredientai

  • 4 vnt. Kiaušinių
  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 80g Sūrio (Cheddar)
  • 80g Kukurūzų kruopų
  • 400g Dešrelių (šviežių, kiaulienos)
  • 0.25 arb. š. Juodųjų pipirų (maltų)

Gaminimas

  1. Ant aukštos ugnies puode užverdame vandenį. 20 gramų kruopų reikia apie 150ml vandens. Įberiame druskos ir sumažiname ugnį iki vidutinės. Lėtai įmaišome kruopas. Verdame dažnai maišydami ir neuždengę puodo apie 20 minučių, kol kruopos sutirštės.
  2. Aštriu peiliu įpjauname dešrelių odeles ir išspaudžiame mėsą. Apie 5 minutes ant vidutinės ugnies mėsą apkepame keptuvėje. Apkeptą mėsą atidedame į atskirą lėkštę, riebalus palikdami keptuvėje.
  3. Kruopoms išvirus įmaišome sūrį ir keptą mėsą.
  4. Keptuvę su riebalais vėl dedame ant vidutinės ugnies ir iškepame kiaušinius.
  5. Sudedame košę į lėkštes ir ant viršaus uždedame po kiaušinį.
  6. Patiekiame iš karto.

VISO: 2204 kcal, 68g angliavandenių, 119g baltymų, 160g riebalų, 1267mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*