Adžika su morkomis

Ingredientai:

  • 1kg pomidorų
  • 1kg paprikų
  • 0,5kg morkų
  • 5 galvos česnakų
  • 2 aštrūs pipirai
  • 100g cukraus
  • 200ml aliejaus
  • 70ml acto
  • druska

Gaminimas:

Morkas nulupame ir sutarkuojame stambia tarka (burokine).

Paprikas, pomidorus, česnakus ir aštrius pipirus sumalame. Sudedame daržoves į puodą, pilame cukrų, pagal skonį druskos, actą, aliejų ir viską išmaišę troškiname ant vidutinės ugnies apie 2 valandas.

Paruoštą adžiką su morkomis supilstome į stiklainius ir uždarome.

 

2 Comments

  1. It’s a pleasure to find such ranltoaiity in an answer. Welcome to the debate.

  2. tu,gal pernkias valandas troskink,a.

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*