Bananiniai keksiukai su migdolais

Bananiniai keksiukai su migdolais

Bananiniai keksiukai su migdolų kepurėle

Ingredientai:

  • 3 bananai
  • 3 kiaušiniai
  • 120g sviesto
  • 150-200g miltų
  • 4 v.š. cukraus
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • sauja smulkintų migdolų riešutų

Gaminimas:

Elektriniu smulkintuvu susmulkiname bananus. Sudedame kiaušinius ir kartu su bananais juos išplakame.

Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi.

Dubenyje persijojame miltus ir sumaišome juos su kepimo milteliais. Sudedame sviestą bei bananų-kiaušinių plakinį. Viską labai gerai išmaišome.

Į keksiukams skirtas formeles pilame paruoštos tešlos, ant viršaus barstome smulkintais riešutais.

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir dedame keksiukus, kuriuos kepame apie 20 minučių.

Prieš patiekiant – bent 10 minučių atvėsinti.

Skanaus!

 

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*