Avižinė košė su Cheddar sūriu ir keptais kiaušiniais

Avižinė košė su Cheddar sūriu ir keptais kiaušiniais

Ingredientai

  • 4 vnt. Kiaušinių
  • 0.4 arb. š. Druskos
  • 80g Sūrio (Cheddar)
  • 0.4 arb. š. Juodųjų pipirų (maltų)
  • 120g Avižų dribsnių
  • 80g Svogūnų
  • 2tbps Alyvuogių aliejaus
  • 1 vnt. Paprikų (raudonųjų)

Gaminimas

  1. Į puodą sudėkite avižas ir užpilkite. 10g avižų reikia apie 75ml vandens.
  2. Maišydami ant vidutinės ugnies virkite, kol gausite košę ir nebeliks vandens.
  3. Nuimkite puodą nuo ugnies ir įmaišykite sūrį, druską bei pipirus. Sudėkite į lėkštes.
  4. Ant aukštos-vidutinės ugnies keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį aukštą aliejaus ir sudėkite daržoves. Pakepkite apie 2-3 minutes, kol jos suminkštės. Išdėliokite daržoves ant košės.
  5. Sumažinkite ugnį iki vidutinės. Į tą pačią keptuvė įpilkite dar 1 šaukštą aliejaus ir iškepkite kiaušinius. Jiems iškepus taip pat sudėliokite ant košės.
  6. Patiekalą galima paskaninti smulkintais graikiniais riešutais arba laiškiniai svogūnais.

VISO: 1441 kcal, 88g angliavandenių, 68g baltymų, 89g riebalų, 979mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*