Avižinė košė su Cheddar sūriu ir keptais kiaušiniais

Avižinė košė su Cheddar sūriu ir keptais kiaušiniais

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 80g Svogūnų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 4vnt. Kiaušinių
  • 750ml Vandens
  • 80g Cheddar sūrio
  • 1vnt. Paprikų (raudonųjų)
  • 100g Avižinių dribsnių (greito paruošimo)

Gaminimas

  1. Puode užvirkite vandenį ir sudėkite avižas. Sumažinkite ugnį ir virkite apie 3 minutes, kol susigers visas vanduo.
  2. Nuimkite puodą nuo ugnies ir įmaišykite sūrį, druską bei pipirus. Sudėkite į lėkštes.
  3. Ant aukštos-vidutinės ugnies keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį aukštą aliejaus ir sudėkite daržoves. Pakepkite apie 2-3 minutes, kol jos suminkštės. Išdėliokite daržoves ant košės.
  4. Sumažinkite ugnį iki vidutinės. Į tą pačią keptuvė įpilkite dar 1 šaukštą aliejaus ir iškepkite kiaušinius. Jiems iškepus taip pat sudėliokite ant košės.
  5. Patiekalą galima paskaninti smulkintais graikiniais riešutais arba laiškiniai svogūnais.

VISO: 1337 kcal, 90g angliavandenių, 62g baltymų, 83g riebalų, 830mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*