Silkės ir varškės aptepas užkandžiams

Ingredientai:

  • 1 silkės filė (aliejuje)
  • 2 marinuoti agurkai
  • 150g varškės
  • 1 v.š. grietinės
  • 2 v.š. aliejaus (gali būti nuo marinuotos silkės)
  • 30g svogūnų laiškų
  • 0,5 a.š. smulkintų krapų
  • druska ir pipirai

Gaminimas:
Dubenėlyje sumaišome varškę su grietine, aliejumi, smulkintais krapais, smulkintais svogūnais, labai smulkiai pjaustyta silke ir marinuotais agurkais, beriam druskos ir pipirų. Paruoštą varškės aptepą tepame ant baltos duonos r patiekiame kaip užkandį.
Silkės ir varškės aptepas užkandžiams puikiai tiks prie alaus ar kitų gėrimų.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*