Pupelių ir česnakų padažas

Pupelių ir česnakų padažas

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 35g Česnakų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 10g Petražolių
  • 200g Konservuotų pupelių
  • 10g Svogūnų laiškų
  • 2 valg. š. Krapų

Šis pupelių česnakinis padažas tinka tiek su virtomis ar keptomis daržovėmis, tiek su bulvių traškučiais ar skrudinta duona.

Gaminimas

  1. Virtas (konservuotas) pupeles nusausiname ir sumalame.
  2. Sudedame supjaustytus ir šaukšte aliejaus pakeptus česnakus, smulkintus žalumynus, įberiame druskos, pipirų ir viską sumaišome.
  3. Supilame likusį aliejų ir šaukštu išmaišome.

VISO: 467 kcal, 47g angliavandenių, 15g baltymų, 26g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*