Naminis paštetas

Naminis paštetas

Tikrai nepaprasto skonio naminis paštetas,kurį labai lengvai paruošite.
Ingredientai:

  • 200g vištienos kepenėlių
  • 200g sviesto
  • 200g svogūnų 
  • druska ir pipirai

Gaminimas:
Pirmiausia 2 v.š. sviesto pakepame smulkiai pjaustytus svogūnus,svogūnų nereiktų perkepti.
1 v.š. svieste pakepti kepenėles. Jas kepti taip pat neilgai,kad neperkeptų. Į indą sukrėsti svogūnus,keptas kepenėles bei likusį sviestą ir viską susmulkinti elektriniu smulkintuvu. Pagardinti druska bei pipirais.
Prieš patiekiant, palaikyti šaldytuve apie 2-3 valandas.
Pagal savo norus bei skonį galite reguliuoti ingridientų kiekius.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*