Silkės receptas su grybais ir morkomis

Silkės receptas su grybais ir morkomis

Ingredientai:

  • 200g silkės filė
  • 0,5l šviežiai virtų grybų
  • 2 svogūnai
  • 2 morkos
  • 40g krapų
  • 30g petražolių
  • 70ml aliejaus
  • 2 lauro lapai
  • 0,25 a.š. cinamono
  • pipirai

Gaminimas:
Morkas nulupame ir supjautome mažais kubeliais.
Svogūną nulupame ir susmulkiname.
Krapus bei petražoles sukapojame.
Įkaitiname aliejų ir sudedame morkas, kurias kepame ant vidutinės ugnies apie 4-5 minutes. Po kelių minučių sudedame smulkintą svogūną ir kepame dar kelias minutes. Beriame cinamoną bei pipirų, dedame lauro lapus.
Į keptuvę sudedame grybus, krapus bei petražoles ir viską išmaišę, ant silpnos ugnies, kepame dar 3-5 minutes.
Garnyrą atvėsiname.
Dubenyje sumaišome su pjaustyta silke, palaikme šaldytuve bent 1 valandą ir patiekiame.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*