Silkė su grybais

Silkė su grybais

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 5 valg. š. Pomidorų padažo
  • 200g Grybų
  • 300g Silkių
  • 2vnt. Svogūnų

Gaminimas

  1. Miško grybus nuverdame pasūdytame vandenyje.
  2. Svogūną supjaustome pusžiedžiais ir sudedame į keptuvę kartu su sviestu. Kepame apie 4 minutes.
  3. Apkepus svogūnams sudedame nuvirtus grybus ir 4 valg. š. pomidorų padažo. Kaitiname ant silpnos ugnies apie 6 minutes. Beriame druskos ir pipirų.
  4. Silkės filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir sudedame į dubenį.
  5. Grybų pagardą ataušiname ir sumaišome su silkė. Patiekdami šį užkandį pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.

VISO: 947 kcal, 53g angliavandenių, 64g baltymų, 53g riebalų, 180mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*