Ingridientai
- 400g šviesios duonos
- 500ml aliejaus
- druska
- 5 skiltelės česnako
- 100g fermentinio sūrio
- 5 v.š. majonezo
Gaminimas
- Duonos riekes supjaustome juostelėmis.
- Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame duonos juosteles. Kepame kol duona švelniai apskrunda. Nereiktų perkepti, nes duona taps kieta.
- Sutarkuojame sūrį ir sumaišome su majonezu.
- Iškeptą duoną dedame į plastikinį maišelį, beriame druskos, sudedame susmulkintus (geriausiai tiktų įspausti česnakai) česnakus ir maišelyje sumaišome (geriausia pakratyti iš visų pusių, kad druska bei česnakas kuo tolygiau pasiskirstytų).
- Paruoštą duoną dedame į lėkštę ir užpilame majonezu su sūriu ir dedame į mikrobangų krosnelę 3 minutėms.
Patiekti kaip užkandį.
Parašykite komentarą