Silkė su garstyčiomis

Silkė su garstyčiomis

Ingredientai

  • 4 valg. š. Garstyčių
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 50ml Vandens
  • 1 arb. š. Cukraus
  • 500g Silkių
  • 50ml Balto vyno acto

Gaminimas

  1. Supjaustytą silkę užpilame actu sumaišytu su virintu vandeniu, cukrumi ir aliejumi.
  2. Paliekame silkę visą parą šaldytuve.
  3. 2 valandos prieš patiekiant, uždedame 4 valg. š. garstyčių ir išmaišome.
  4. Silkė su garstyčiomis puikiai tiks kaip užkandis.

VISO: 1142 kcal, 12g angliavandenių, 96g baltymų, 79g riebalų, 300mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*