Karštas špinatų ir artišokų padažas

Karštas špinatų ir artišokų padažas

Ingredientai

  • 50g Majonezo
  • 50g Grietinės (30%)
  • 50g Mozarella sūrio
  • 10g Česnakų
  • 200g Špinatų
  • 50g Parmezano sūrio
  • 0.5vnt. Čili pipirų
  • 100g Tepamų sūrelių
  • 200g Artišokų (virtų)

Šis špinatų ir artišokų padažas vartojamas kaip dažomasis padažas, t.y. su įvairiais sūriais sausainiais, virtomis ar keptomis daržovėmis ir pan.

Gaminimas

  1. Visus reikalingus produktus susmulkiname, sudedame į kepimo indą ir dedame į orkaitę ar mikrobangų krosnelę ir pakepame apie 10 minučių (kol visas sūris išsilydys).
  2. Patiekiame su traškučiais ar mėgstamais sūriais sausainiais.

VISO: 1233 kcal, 44g angliavandenių, 54g baltymų, 96g riebalų, 188mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*