Aštri silkė su imbieru

Aštri silkė su imbieru

Ingredientai

  • 50g Svogūnų
  • 4 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 2 arb. š. Imbierų
  • 60ml Obuolių sidro acto
  • 1vnt. Čili pipirų
  • 1vnt. Jalapenų
  • 200g Silkių

Šitaip paruošta silkė dedama ant grūdėtos duonos ir valgoma kaip užkandis – sumuštinis.

Gaminimas

  1. Čili pipirus, imbierą ir svogūną susmulkiname peiliu. Į indą sudedame gabaliukais pjaustytą silkę, pilame acto, aliejaus ir sudedame smulkintus prieskonius. Palaikome marinate visą parą.
  2. Paruoštą silkę dedame ant grūdėtos duonos kartu su prieskoninėmis daržovėmis. Šis užkandis labai tinka prie alaus.

VISO: 828 kcal, 10g angliavandenių, 37g baltymų, 70g riebalų, 120mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*