Įvairūs užkandžiai

Naminiai Saldžiųjų Bulvių Traškučiai

Naminiai Saldžiųjų Bulvių Traškučiai

Porcijos: 1

Laikas: 25 min

Sudėtingumas: Lengvas

Lengvai paruošiami bulvių traškučiai. Puikiai tinka vakaro užkandžiui netikėtai užklupus svečiams.

Skaityti Receptą

 
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Autorius:

Paskelbta: 2015-04-02

Ingredientai: 2 skardinės baltųjų pupelių 50ml aliejaus 1 v.š. citrinos sulčių 1 v.š. Dijon garstyčių 1 skiltelė česnako džiovintos petražolės 3 v.š. smulkintų graikinių riešutų 140g pelėsino sūrio druska ir pipirai Gaminimas: Perplauname pupeles iš […]

Skaityti Receptą

 
Tepamas ridikėlių kremas

Tepamas ridikėlių kremas

Autorius:

Paskelbta: 2015-03-30

Ingredientai: 150g-200g smulkintų ridikėlių 80g sviesto (nebūtina) 200g lydyto sūrio 2 v.š. smulkintų svogūnų laiškų druskos Gaminimas: Sviestą išsukame kartu su lydytu sūriu (geriausia tai padaryti elektriniu maišytuvu). Sudedame smulkintus, geriausia tarkuotus, ridikėliu ir svogūnų […]

Skaityti Receptą

 
kalafioru padazas uzkandziams

Kalafiorų padažas užkandžiams

Autorius:

Paskelbta: 2014-11-05

Ingredientai: 1 kalafioras 4 v.š. aliejaus 2 skiltelės česnako 3 v.š. grietinės 70g tarkuoto parmezano sūrio 30g tarkuoto fermentinio sūrio 0,5 a.š. miltų druska ir pipirai Gaminimas: Kalafiorą susmulkiname šakelėmis ir sudedame į puodą su […]

Skaityti Receptą

 
Pupelių-žirnelių užkanda su skrudinta duona

Pupelių-žirnelių užkanda su skrudinta duona

Autorius:

Paskelbta: 2014-10-30

Ingredientai: baltos sumuštinių duonos 150g žalių žirnelių (gali būti ir šaldyti) 150g mažų baltųjų pupelių (virtų) 3 v.š. aliejaus 1 v.š. miltų 1 v.š. grietinės 40g svogūnų laiškų 2 skiltelės česnako 0,25 a.š. kario prieskonių […]

Skaityti Receptą

 
Greitos mozzarella salotos su Pesto padazu

Salotos su mozzarella sūriu ir Pesto padažu

Autorius:

Paskelbta: 2014-05-01

Ingredientai: 30g šviežių špinatų keli lapeliai iceberg salotų 50g šviežių sultenių 1 nedidelis mozzarella sūris 3 a.š. Pesto padažo citrinos sultys druska Gaminimas: Iceberg salotų lapus nuplauname ir suplėšome. Į lėkštę sudedame nuplautus špinatus bei […]

Skaityti Receptą

 
Šakšuka (Shakshouka)

Šakšuka (Shakshouka)

Autorius:

Paskelbta: 2014-02-26

Šakšuka (Shakshouka) – tai šiaurės Afrikos patiekalas – pomidorų,svogūnų, aštrių pipirų (su įvairiais prieskoniais) padaže kepti kiaušiniai. Nereikia išsigąsti daugybės patiekalo ingredientų, nes visi jie labai paprasti,o jei ir nepaprasti, tai tikrai pakeičiami. Ingredientai: kiaušinių, […]

Skaityti Receptą

 

Silkės ir varškės aptepas užkandžiams

Autorius:

Paskelbta: 2014-01-08

Ingredientai: 1 silkės filė (aliejuje) 2 marinuoti agurkai 150g varškės 1 v.š. grietinės 2 v.š. aliejaus (gali būti nuo marinuotos silkės) 30g svogūnų laiškų 0,5 a.š. smulkintų krapų druska ir pipirai Gaminimas: Dubenėlyje sumaišome varškę […]

Skaityti Receptą

 
Burokėlių salotos su feta

Burokėlių salotos su feta

Autorius:

Paskelbta: 2013-11-11

Ingredientai: 2 nedideli burokėliai 100g feta sūrio pusė poro 2-3 saulėje džiovinti pomidorai 50g graikinių riešutų 2-3 v.š. aliejaus 2 a.š. citrinos sulčių 1-2 a.š. balzamiko acto druska ir pipirai Gaminimas: Burokėlius išverdame ir nulupame. […]

Skaityti Receptą

 

Skumbrės ir kiaušinių užkandis

Autorius:

Paskelbta: 2013-07-23

Ingredientai: 200g karšto rūkymo skubrės 3 kiaušiniai 50g svogūnų laiškų 3 v.š. majonezo pipirai Gaminimas: Kiaušinius kietai išverdame, atvėsiname, nulupame ir sutarkuojame. Išimame iš skumbrės kaulus ir šakute sutriname žuvį. Dubenyje sumaišome kiaušinius su žuvimi, […]

Skaityti Receptą