Duona brusketai

Duona brusketai

Ingredientai:

  • 1 prancūziškas batonas ar ciabata
  • 4 v.š. aliejaus
  • 4 skiltelės česnako

Gaminimas:
Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
Česnaką sutriname su aliejumi.
Duoną supjaustome riekėmis ir truputį aptepame paruoštu česnakiniu aliejumi. Duoną dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 10 minučių. Nereikia perkepti, kad netaptų duona kieta. Tiesiog paskrudinti iki švelnaus traškėjimo.

 

One Comment

  1. Pingback: Brusketa su keptais vyšniniais pomidorais bei sūriu - Kulinarė.lt

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*