Bananų traškučiai

Bananų traškučiai

Ingridientai

  • 4 bananai
  • 3 valg. š. apelsinų sulčių
  • Cinamonas

Gaminimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 100 laipsnių. Ant kepimo skardos padenkite kepimo popierių.
  2. Nulupkite bananus ir supjaustykite maždaug pusės centimetro dydžio griežinėliais. Kiekvieną banano griežinėlį pamirkykite apelsinų sultyse ir sudėkite ant kepimo skardos. Apibarstykite cinamonu.
  3. Kepkite apie 3-4 valandas kol bananai apdžius ir paruduos. Įpusėjus kepimui nepamirškite visus gabalėlius apversti.
  4. Baigus kepti, išimkite traškučius iš orkaites ir leiskite atvėsti.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*