Aptepai ir nesaldūs kepiniai

Tepamas ridikėlių kremas

Tepamas ridikėlių kremas

Autorius:

Paskelbta: 2015-03-30

Ingredientai: 150g-200g smulkintų ridikėlių 80g sviesto (nebūtina) 200g lydyto sūrio 2 v.š. smulkintų svogūnų laiškų druskos Gaminimas: Sviestą išsukame kartu su lydytu sūriu (geriausia tai padaryti elektriniu maišytuvu). Sudedame smulkintus, geriausia tarkuotus, ridikėliu ir svogūnų […]

Skaityti Receptą

 
Kopūstų ir grybų pyragas

Kopūstų ir grybų pyragas

Autorius:

Paskelbta: 2015-03-28

Ingredientai tešlai: 350g miltų 200g kepinių margarino druska 2 kiaušiniai Ingredientai įdarui: 300g pjaustyto kopūsto 1 svogūnas aliejus 200g grybų 0,5 a.š. baziliko (+0,5 a.š. raudonėlio) druska ir pipirai Ingredientai papildomam įdarui: 150g lydyto sūrio […]

Skaityti Receptą

 

Užtepėlė su skumbre

Autorius:

Paskelbta: 2015-02-11

Ingredientai: 1 sūdyta skumbrė 200g lydyto sūrio be priedų 3 nedideli marinuoti agurkėliai 1 a.š. kaparėlių 0,5 a.š. smulkintų krapų druska ir pipirai Gaminimas: Žuvį išdarinėjame, išimame kaulus ir susmulkiname. Kaparėlius bei marinuotus agurkėlius smulkiai […]

Skaityti Receptą

 
Graikiškas špinatų pyragas (Spanakopita)

Graikiškas špinatų pyragas (Spanakopita)

Autorius:

Paskelbta: 2014-02-24

Spanakopitai reikės šių ingredientų: 250g špinatų (supjaustytų, nuplikytų,nusausintų) 150g feta sūrio 50g šviežių krapų 50g petražolių 50g šviežių svogūnų laiškų 3 kiaušinių alyvų aliejaus sluoksniuotos tešlos druskos ir pipirų Gaminimas: Didesniame inde sumaišome nuplikytus špinatus, […]

Skaityti Receptą

 

Silkės ir varškės aptepas užkandžiams

Autorius:

Paskelbta: 2014-01-08

Ingredientai: 1 silkės filė (aliejuje) 2 marinuoti agurkai 150g varškės 1 v.š. grietinės 2 v.š. aliejaus (gali būti nuo marinuotos silkės) 30g svogūnų laiškų 0,5 a.š. smulkintų krapų druska ir pipirai Gaminimas: Dubenėlyje sumaišome varškę […]

Skaityti Receptą

 

Skumbrės ir kiaušinių užkandis

Autorius:

Paskelbta: 2013-07-23

Ingredientai: 200g karšto rūkymo skubrės 3 kiaušiniai 50g svogūnų laiškų 3 v.š. majonezo pipirai Gaminimas: Kiaušinius kietai išverdame, atvėsiname, nulupame ir sutarkuojame. Išimame iš skumbrės kaulus ir šakute sutriname žuvį. Dubenyje sumaišome kiaušinius su žuvimi, […]

Skaityti Receptą

 
Grybų paštetas su lydytu sūriu

Grybų paštetas su lydytu sūriu

Autorius:

Paskelbta: 2013-07-11

Tai puikaus grybų pašteto receptas, kurį pasigaminti labai paprasta, užtruksite vos 30 minučių. Ingredientai: 2 v.š. alyvuogių aliejaus 1 smulkintas svogūnas 200g apvirtų smulkintų miško grybų 1 a.š. šviežių čiobrelių 1 a.š. balzamiko acto 50-70g […]

Skaityti Receptą

 
Bri (Brie) sūrio ir svogūnų sausainiai

Bri (Brie) sūrio ir svogūnų sausainiai

Autorius:

Paskelbta: 2013-05-27

Ingredientai: 2 plonai supjaustyti svogūnai 3 v.š. sviesto 2 v.š. rudojo cukraus 0,5 a.š. vyno acto 1 lakštas šaldytos sluoksniuotos tešlos (500g) 150g bri (brie) sūrio be plutelės (galima keisti į camembert sūrį) 2 a.š. […]

Skaityti Receptą

 

Greitas ridikėlių ir kiaušinių aptepas

Autorius:

Paskelbta: 2013-05-20

Ingredientai: 6 vid. dydžio raudoni ridikėliai 2 kietai virti kiaušiniai 1-1,5 v.š. majonezo 0,5 a.š. smulkintų krapų druska ir pipirai Gaminimas: Ridikėlius nuplauname ir sutarkuojame burokine tarka. Sutarkuojame kiaušinius ir sudedame į dubenį su ridikėliais. […]

Skaityti Receptą

 
Užkandinės bandelės su pelėsiniu sūriu

Užkandinės bandelės su pelėsiniu sūriu

Autorius:

Paskelbta: 2013-03-20

Ingredientai: tešlos 150 pelėsinio sūrio (mėlynojo pelėsio) druska Gaminimas: Kad bandelės būtų mažos ir vienodos, šiam kepiniui pagaminti panaudosime įrankį koldūnams gaminti. Tešlą plonai iškočiojame ir jį klojame ant koldūnų gaminimo formelės. Į kiekvieną duobutę […]

Skaityti Receptą