Tacos su kepta lašiša

Tacos su kepta lašiša

Ingridientai

  • 350g kopūstų
  • 0.5 vidutinio agurko
  • 0.25 puod. balto vyno acto
  • 3 valg. š. krapų
  • 3 arb. š. druskos
  • 1 arb. š. pipirų
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 700g lašišos filė
  • 2 arb. š. rūkytos aitriosios paprikos (chipotle) miltelių
  • 1 laimo
  • 12 tortilijų lakštų
  • 4 avokadų

 

Gaminimas

  1. Į dubenėlį dedame apie 1 arb. š. tarkuotos laimo žievelės, aitriąją papriką, druskos ir viską sumaišome.
  2. Iš laimo išspaudžiame sultis, aptepame lašišą ir apibarstome prieskonių mišiniu.
  3. Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 220 laipsnių 12-15 minučių.
  4. Tuo tarpu kitame į kitą indą dedame tarkuotus kopūstus bei griežinėliais pjaustytus (nuluptus ir be sėklų) agurkus. Pilame actą, beriame smulkintus krapus bei pagardiname druska ir pipirais. Viską išmaišome.
  5. Avokadus nulupame ir sutriname atskirame dubenėlyje.
  6. Imame vieną tortilijos lakštą. Dedame avokadą, šiek tiek lašišos bei kopūstų. Jei reikia, pagardiname druska bei pipirais.
  7. Skanaus!

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*