Pieniška vermišėlių sriuba su paprika

Ingredientai:
*150g vermišėlių
*400ml vandens
*600ml pieno
*0,5 a.š. druskos
*2 v.š. sviesto
*pusė raudonos paprikos

Gaminimas:
Puode užverdame vandenį ir sudedame vermišėlius, kuriuos verdame pagal nurodymus ant pakuotės.
Išvirus makaronams, supilame pieną, beriame druską ir ant silpnos ugnies verdame 5-7 minutes.
Keptuvėje įkaitiname sviestą ir sudedame labai smulkiai pjaustytą papriką, kurią kepame 3-4 minutes. Iškeptą papriką su sviestu dedame į puodą, išmaišome ir dar 2-3 minutes verdame sriubą ant vidutinės ugnies.

 

One Comment

  1. Košė, o ne sriuba gaunasi gaminant pagal tokius nevykusius receptus, nors pieno 800ml pyliau.

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*