Vištienos ir Feta sūrio sriuba

Vištienos ir Feta sūrio sriuba

Ingredientai

  • 150g Vištienos krūtinėlės
  • 250g Pomidorų
  • 120g Špinatų
  • 150g Feta sūrio
  • 0.5 arb. š. Rudonėlio
  • 1vnt. Citrinų
  • 200g Farfalle makaronų

Vištienos ir Feta sūrio sriuba – nekasdienio skonio patiekalas, kurį pagaminsite vos per 25 minutes.

Gaminimas

  1. Plonomis juostelėmis supjaustytą vištienos krūtinėlę dedam į puodą ir užpylę vandeniu verdame sultinį. Galima kartu į sultinį sudėti forfalle, išvirs kartu su vištienos juostelėmis, tad nereiks jų virti atskirai.
  2. Per tą laiką, kol išvirsime sultinį, verdančiu vandeniu nuplikome pomidorus (tam kad neliktų odelės).
  3. Supjaustome juos kubeliais ir dedame į jau išvirtą sultinį, sudedame kartu ir nuplautus suplėšytus špinatų lapelius, kubeliais pjaustytą sūrį, druską (bet nepersistengti, kadangi feta sūris yra sūrokas), raudonėlį, įspaudžiam citrinos sulčių ir dar keletą minučių palaikome uždengtą puodą.
  4. Patiekiame su skrudinta balta duona.

VISO: 1332 kcal, 165g angliavandenių, 87g baltymų, 37g riebalų, 222mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*