Saldžiarūgštė vištienos sriuba

Saldžiarūgštė vištienos sriuba

Ingredientai

  • 1 arb. š. Druskos
  • 1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 300g Vištienos krūtinėlės
  • 1 arb. š. Imbierų
  • 1500ml Vištienos sultinio
  • 2 valg. š. Sojos padažo
  • 100g Vermišėlių
  • 100g Shiitake grybų
  • 30ml Ryžių acto
  • 1vnt. Česnako skiltelių

Gaminimas

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustome ir sudedame į puodą su sultiniu. Išverdame.
  2. Į sultinį supilame actą, sojų padažą, sudedame imbierą, česnaką, beriame druskos ir verdame apie 20 minučių.
  3. Sudedame juostelėmis pjaustytus šitake grybus ir makaronus. Verdame dar apie 5 minutes ir patiekiame.

VISO: 825 kcal, 118g angliavandenių, 76g baltymų, 3g riebalų, 177mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*