Japoniška vištienos ir makaronų sriuba

Japoniška vištienos ir makaronų sriuba

Ingredientai

  • 1 arb. š. Druskos
  • 1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 50g Svogūnų
  • 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 100g Vištienos krūtinėlės
  • 1000ml Vištienos sultinio
  • 15g Petražolių
  • 1vnt. Morkų
  • 1vnt. Salierų
  • 1 arb. š. Čiobrelių
  • 1g Lauro lapų
  • 150g Kiaušininių makaronų
  • 2 valg. š. Miso pastos

Labai ypatingo skonio Japoniška vištienos ir makaronų sriuba, kurią lengvai paruoš bet kuris pradedantysis kulinaras.

Gaminimas

  1. Pirmiausia, į puodą supilame aliejų, sudedame pjaustytus svogūnus, morkas, salierus, lauro lapus, čiobrelius ir kepame 3-5 minutes, kol daržovės truputį suminkštės ir įgaus prieskonių kvapo.
  2. Supilame vištienos sultinį ir užverdame.
  3. Į verdantį sultinį sudedame makaronus, po kelių minučių smulkintą vištieną ir dar 5 minutes verdame.
  4. Kol vištiena verda, samčiu nusemiame truputį sultinio ir jį dubenyje sumaišome su miso pasta.
  5. Baigus vištienos ir makaronų sriubai virti supilame miso į puodą ir palaikome uždengę bent 5 min.
  6. Patiekiame šiltą.

VISO: 890 kcal, 126g angliavandenių, 51g baltymų, 21g riebalų, 59mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*