Azijietiška vištienos sriuba

Azijietiška vištienos sriuba

Ingredientai

  • 3g Kalendrų
  • 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 800ml Vištienos sultinio
  • 2vnt. Morkų
  • 1vnt. Čili pipirų
  • 1 valg. š. Sojos padažo
  • 350g Kininių kopūstų
  • 150g Shiitake grybų
  • 1vnt. Vištienos krūtinėlės

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame vištienos krūtinėlę, kurią apkepame iš abiejų pusių po 3 minutes.
  2. Į puodą su sultiniu sudedame juostelėmis supjaustytas morkas ir verdame apie 10 minučių, tada sudedame shiitake grybus, smulkintą čili pipirą ir juostelėmis supjaustytą apkeptą vištieną. Sriubą verdame apie 10 minučių ant vidutinės ugnies.
  3. Po 10 minučių pilame sojos padažą, dedame pjaustytą kininį kopūstą, smulkintus kalendros lapelius, uždengiame puodą ir dar 3 minutes po užvirimo verdame.
  4. Sriubą patiekiame šiltą.

VISO: 468 kcal, 41g angliavandenių, 46g baltymų, 15g riebalų, 89mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*