Aštri vištienos ir makaronų sriuba

Ingredientai

  • 1 arb. š. Druskos
  • 100g Svogūnų
  • 15g Česnakų
  • 0.25 valg. š. Cukraus
  • 0.25 arb. š. Imbierų
  • 200g Vištienos
  • 500ml Vištienos sultinio
  • 0.25 arb. š. Aitriųjų paprikų (maltų)
  • 500ml Vandens
  • 1vnt. Čili pipirų
  • 1 valg. š. Sojos padažo
  • 100g Kininių kopūstų
  • 100g Vermišėlių

Gaminimas

  1. Į didesnį puodą supilame vandenį, vištienos sultinį, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, tarkuotą imbierą, sojos padažą, smulkintą česnaką, aitriosios paprikos miltelius ir laukiame, kol užvirs.
  2. Užvirus sultiniui sudedame smulkius vištienos gabaliukus, kininį kopūstą, aštraus pipiro žiedelius, makaronus.
  3. Verdant būtinai reikia ragauti sultinį ir, jei trūksta, beriame truputį cukraus ir druskos.
  4. Verdame kol suminkštėja makaronai.
  5. Patiekiame su skrudinta balta duona, paskaninta sviestu.

VISO: 941 kcal, 108g angliavandenių, 59g baltymų, 28g riebalų, 176mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*