Lęšių sriuba

Lęšių sriuba

Ingredientai

  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 15g Sviesto
  • 1vnt. Morkų
  • 1vnt. Salierų
  • 15g Česnakų
  • 200g Konservuotų pomidorų
  • 200g Lęšių
  • 1500ml Daržovių sultinio
  • 1 arb. š. Rudonėlio
  • 60g Špinatų

Gaminimas

  1. Smulkintas morkas, saliero stiebą, česnaką ir raudonėlį pakepame aliejuje apie 3min.
  2. Įdedame sviesto gabaliuką ir palaukiame kol ištirps.
  3. Į puodą supiltame sultinį, sudedame konservuotus (galima keisti ir nuplikytais žaliais) pomidorus, lęšius bei šaukštą aliejaus ir verdame apie 45min, tol kol suminkštės lęšiai.
  4. Į išvirto sultinio puodą sudedame pakeptas daržoves bei špinatų lapelius ir dar 3-4 minutes paverdame.
  5. Sriubą galima paskaninti šaukštu grietinės.

VISO: 1070 kcal, 131g angliavandenių, 56g baltymų, 41g riebalų, 4mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*