Paparasta grybų sriuba

Paparasta grybų sriuba

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 50g Svogūnų
  • 20g Sviesto
  • 250g Bulvių
  • 10g Vištienos sultinio kubelių
  • 1000ml Vandens
  • 1vnt. Morkų
  • 200g Grybų

Gaminimas

  1. Nuluptas bulves supjaustome kubeliais ir dedame puodą su 1l verdančio vandens.
  2. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir dedame smulkintą svogūną bei sutarkuotą morką ir grybus.
  3. Kepame apie 10 minučių.
  4. Iškeptus grybus dedame į puodą, kuriame verda bulvės, dedame sultinio kubelį ir dar paverdame apie 10-15 minučių.
  5. Patiekiame su šaukšteliu grietinės.

VISO: 455 kcal, 60g angliavandenių, 12g baltymų, 21g riebalų, 5mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*