Balta grybų sriuba

Balta grybų sriuba

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 40g Sviesto
  • 100ml Pieno
  • 300ml Vištienos sultinio
  • 3vnt. Kiaušinių
  • 300g Grybų

Gaminimas

  1. Išlydome puode sviestą ir 5 minutes jame kepame grybus.
  2. Supilame sultinį ir kaitiname iki virimo.
  3. Atskirame indelyje išplakame kiaušinio trynius su šiltu sultiniu ( sultinio pilame iš puodo, bet labai nedaug) iki vientisos konsistencijos. Gautą kiaušinio ir sultinio masę pilame atgal į likusį sultinį su grybais. Neleidžiame sriubai užvirti.
  4. Pilame pieną ir lėtai maišome. Verdame, kol sriuba užvirs, tada nukeliame nuo ugnies ir prieš patiekiant 5 minutėms paliekame uždengtą.
  5. Galima paskaninti žalumynais.

VISO: 676 kcal, 21g angliavandenių, 32g baltymų, 53g riebalų, 570mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*