Mėsos kukulių sriuba su špinatais

Mėsos kukulių sriuba su špinatais

Ingredientai:

  • 400g faršo
  • 1 kiaušinis
  • 1 a.š. baziliko
  • 2 v.š. parmezano sūrio
  • 50g džiūvėsių
  • 250g špinatų
  • 1 morka
  • 1 poras
  • 1,3l vištienos sultinio
  • 2 saliero lapkočiai
  • 70g orzo makaronų arba smulkių vermišėlių
  • druska ir pipirai


Gaminimas:

Faršą sumaišome su kiaušiniu, žiupsniu druskos ir pipirų, su baziliku, parmezano sūriu bei džiūvėsiais.
Morkas ir porus supjaustome griežinėliais ir sudedame į puodą su sultiniu. Užvirus sultiniui beriame 0,5 a.š. druskos ir sudedame makaronus.
Rankomis iš faršo paruošiame nedidelius kukuliukus ir sudedame į verdantį sultinį.
Po 7 minučių į sriubą sudedame smulkintą salierą ir dar po 5 minučių sudedame pusiau perplėštus špinatų lapus. Sumažiname ugnį ir dar 3 minutes verdame špinatus.

Mėsos kukulių sriubą su špinatais patiekiame šiltą.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*