Špinatų ir aviečių salotos

Špinatų ir aviečių salotos

Ingredientai

  • 140g Špinatų
  • 25g Raudonųjų svogūnų
  • 190g Aviečių
  • 90g Mėlynojo sūrio
  • 125g Skrudintų graikinių riešutų su medumi
  • 2 valg. š. Aviečių acto
  • 3 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 20g Petražolių

Gaminimas

  1. Riešutų receptą rasite čia.
  2. Dubenyje sumaišykite špinatus, pjaustytus svogūnus, avietes, sutrupintą sūrį bei riešutus.
  3. Į mažą dubenėlį supilkite actą, alyvuogių aliejų, druską bei pipirus ir viską gerai išmaišykite.
  4. Supilkite užpilą ant salotų ir viską gerai išmaišykite. Pabarstykite šiek tiek petražolėmis.
  5. Patiekite nedelsiant.

VISO: 2142 kcal, 137g angliavandenių, 31g baltymų, 173g riebalų, 52mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*