Šokoladinis padažas

Šokoladinis padažas

Ingredientai

  • 2tbps Sviesto
  • 0.75 puod. Cukraus
  • 0.5 puod. Kakavos
  • 0.5 puod. Vandens

Gaminimas

  1. Beriame kakavą su cukrumi į puodą ir viską gerai sumaišome.
  2. Supilame vandenį ir tada vėl viską išmaišome.
  3. Dedame puodą ant vidutinės ugnies ir leidžiame užvirti. Paverdame apie 2 minutes.
  4. Tada maišydami dalimis sudedame sviestą ir paverdame dar 3 minutes.
  5. Supilame į indą ir leidžiame atvėsti.
  6. Skanaus!

VISO: 1081 kcal, 204g angliavandenių, 13g baltymų, 31g riebalų, 71mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*