Skrudinti graikiniai riešutai su medumi

Skrudinti graikiniai riešutai su medumi

Ingredientai

  • 125g Graikinių riešutų
  • 2 valg. š. Medaus
  • 50g Cukraus
  • 0.5 arb. š. Aitriųjų paprikų (maltų)
  • 0.5 arb. š. Druskos

Šie riešutai labai tinka įvairioms salotoms.

Gaminimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Riešutus sumaišykite su medumi taip, kad viskas pasidengtų medumi.
  3. Sumaišykite cukrų, čili pipirus bei druską.
  4. Dėkite mišinį ant riešutų ir viską dar kartą gerai išmaišykite.
  5. Skardoje paklokite kepimo popierių ir išdėliokite ant jo riešutus.
  6. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 15-20 minučių. Kepimo metu bent vieną kartą riešutus apverskite.

VISO: 1149 kcal, 98g angliavandenių, 19g baltymų, 81g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

One Comment

  1. Pingback: Špinatų ir aviečių salotos - Kulinarė.lt

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*