Vištienos ir salierų salotos

Vištienos ir salierų salotos

Ingredientai

  • 1g Majonezo
  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 200g Vištienos krūtinėlės
  • 50g Raudonųjų svogūnų
  • 0.5vnt. Salierų

Gaminimas

  1. Juostelėmis supjaustytą vištieną 3-4 minutes pakepti keptuvėje su aliejumi.
  2. Salierus bei svogūnus supjaustome ir sudedame į dubenį.
  3. Sudedame į dubenį ir majonezą bei vištieną, pabarstome druska, pipirais.
  4. Viską gerai išmaišome ir patiekiame.

VISO: 251 kcal, 8g angliavandenių, 49g baltymų, 3g riebalų, 119mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*