Viduržemio jūros orzo mišrainė

Ingridientai

  • 400g virtų orzo makaronų
  • garbanotojo kopūsto lapai(galima keisti garbanotųjų salotų lapais)
  • 50-70g marinuotų saulėje džiovintų pomidorų
  • 100g feta sūrio
  • skardinė baltųjų pupelių
  • 0,5 svogūno
  • 1 a.š. raudonojo vyno acto
  • alyvuogių aliejus
  • druska ir pipirai


Gaminimas

  1. Keptuvėje paskrudiname susmulkintus svogūnus, sudedame į keptuvę pjaustytą garbanotąjį kopūstą (ar salotų lapus), pabarstome druska ir pipirais ir kepame dar 2 min.
  2. Daržoves iš keptuvės, pupeles ir marinuotus džiovintus saulėje pomidorus sudedame ant orzo makaronų ir sumaišome.
  3. Įpilame raudonojo vyno acto.
  4. Prieš patiekdami ant viršaus sudedame kubeliais pjaustytą feta sūrį.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*