Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu

Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 10g Petražolių
  • 50ml Alyvuogių aliejaus
  • 60g Graikinių riešutų
  • 1vnt. Žiedinių kopūstų
  • 400g Konservuotų pupelių
  • 150g Feta sūrio
  • 1vnt. Citrinų
  • 50g Laiškinių česnakų
  • 5g Rozmarino
  • 1 valg. š. Raudonojo vyno acto

Gaminimas

  1. Susmulkintą kalafiorą dedame į keptuvę ir kepame apie 8-10 minučių kol gražiai apskrus krašteliai.
  2. Darome salotų užpilą: į mažą keptuvę ar į padažui virti skirtą indą įpilame 50 ml aliejaus, sudedame rozmariną ir pakepame apie 1 min.
  3. Salotų inde sumaišome pakepintus kalafiorą, nusausintas raudonąsias pupeles, graikinius riešutus, smulkintus laiškinius česnakus ir petražoles.
  4. Viską aplaistome citrinų sultimis, vyno actu, užpilame aliejumi su rozmarinu ir sudedame feta sūrį.

VISO: 1960 kcal, 140g angliavandenių, 66g baltymų, 117g riebalų, 134mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*